Kaikki tarvitsevat kehittäjiä -podcast

Ohjelmistokehityksen resurssoinnista ja kasvusta Paavo Pauklinin vieraina keskustelemassa yrittäjiä, johtajia ja asiantuntijoita. Tarjolla menestystarinoita, onnistumisia ja myös epäonnistumisia.

Kuinka Finago tuplasi ohjelmistokehityskykynsä nearshoringilla. Lauteilla CTO Lauri Lehtonen

maanantai 9. joulukuuta 2019

Kun Accountor Finago sai ison rahoituksen, oli ohjelmistokehityskin tuplattava, ja nopeasti.

Lauri Lehtonen oli tullut CTO:n rooliin 28 vuotiaana, ja joutui nyt miettimään miten ja millä prosessilla ohjelmistokehityskyky tuplattaisiin.

Rekrytointitilanne kotimaassa oli hyvästä taloustilanteesta johtuen haastava. Kehittäjiä oli erittäin vaikea rekrytoida, aivan kuten nyt.

Niinpä yhtenä vaihtoehtona mietittiin ohjelmistokehityksen ulkoistusta, ja lopulta päädyttiin Nearshoringiin, jossa Finagolla on nyt 5 kehitystiimiä Puolassa.

Miten nearshoringiin päädyttiin ja kuinka kumppani valittiin?

Miten ulkoistusta kokeiltiin proof-of-conceptilla? Entä mitä valmiuksia Finagon oli sisäisesti kehitettävä, jotta ulkoistus oli ylipäätään mahdollista ja menestyksellistä?

Kauanko ulkoistusprojektin käynnistämiseen POC:eineen menee?

Miten yhteistyötä nyt pyöritetään? Entä miten mahdolliseen kumppaniriskiin on varauduttu?

Kuuntele tai katso podcast-episodi, niin tiedät kuinka Finago menestyi ohjelmistokehityksen ulkoistuksessa.

10 TÄRKEINTÄ KRITEERIÄ OIKEAN OHJELMISTOKEHITYKSEN ULKOISTUSKUMPPANIN VALINTAAN


Jos olet CTO tai softafirman johtaja, olet varmasti huomannut, että ohjelmistokehittäjiä ja muita softaprojektiin tarvittavia osaajia on yleensä todella vaikea löytää.

Olen kerännyt tähän pikaoppaaseeni 10 tärkeintä kriteeriä, joiden perusteella erotat juuri sinulle sopivat kumppanit lukemattomien tarjokkaiden joukosta.


Liidituotannon kolme keskeistä mittaria Loyalisticissa
LATAA OPAS