Kaikki tarvitsevat kehittäjiä -podcast

Ohjelmistokehityksen resurssoinnista ja kasvusta Paavo Pauklinin vieraina keskustelemassa yrittäjiä, johtajia ja asiantuntijoita. Tarjolla menestystarinoita, onnistumisia ja myös epäonnistumisia.

Kirjoitukset ajalta kesäkuu 2019

Miten Siili Solutions käyttää ulkoistettuja ohjelmistokehittäjiä kasvaakseen. Lauteilla Mika Rosslyn, Siili Solutions Oyj.

perjantai 14. kesäkuuta 2019

Miksi Siili käyttää alihankkijoita ja ulkoistettua työvoimaa kasvaakseen?

Miten hyviä puolalaiset ja bulgarialaiset ohjelmistokehittäjät ovat? Eroaako heidän tuottavuutensa suomalaisista ohjelmistokehittäjistä, ja mihin sinun yrityksesi kannattaisi keskittyä toimiessasi monitoimittajaympäristössä?

Siili Solutions on perustettu vuonna 2005, ja se on kasvanut aina siitä lähtien noin 15 % vuodessa. Äskettäin yritys ylitti 700 työntekijän rajapyykin, eikä kasvu osoita hiipumisen merkkejä.

Mutta jopa Siilin kaltaiselle yritykselle ohjelmistokehittäjien löytäminen ei ole helppoa.

Mika Rosslyn on ollut mukana IT busineksessä yli 30 vuotta ja nähnyt kuinka markkina on muuttunut monta kertaa. Alihankinnasta vastaavana johtajana Rosslynin vastuulla Siili Solutionilla on viimeiset kuusi vuotta ollut kumppanuudet ja ulkoistukset, joilla on ollut suuri vaikutus yrityksen voimakkaaseen kasvuun.