Kaikki tarvitsevat kehittäjiä -podcast

Ohjelmistokehityksen resurssoinnista ja kasvusta Paavo Pauklinin vieraina keskustelemassa yrittäjiä, johtajia ja asiantuntijoita. Tarjolla menestystarinoita, onnistumisia ja myös epäonnistumisia.

Kirjoitukset ajalta huhtikuu 2020

Suomen parhaan työpaikan salaisuus. Lauteilla Sami Lappeteläinen, Nitor

tiistai 21. huhtikuuta 2020

Nitor on valittu kokoluokassaan Suomen parhaaksi työpaikaksi monta kertaa. 2019 sen toimitusjohtaja Matti Vilmi voitti Vuoden Ohjelmistoyrittäjä -tunnustuksen.

Mikä on Suomen parhaan työpaikan salaisuus? Miten sellaiseksi päästään? Ja miksi Nitor jätti kisan tänä vuonna väliin?

Suomen parhaan työpaikan salaisuus. Vieraana Sami Lappeteläinen, Nitor

Mikä on Suomen parhaana työpaikkana palkitun Nitorin salaisuus. Siitä podcastissa Paavo Pauklinin vieraana kertomassa Sami Lappeteläinen.

Näistä ja muista erinomaisen työpaikan salaisuuksista Paavo Pauklinin vieraana keskustelemassa Sami Lappeteläinen, Director, People Operations Nitorilta.

Keskustelussa avataan konepelti ja sukelletaan syvemmälle siihen mikä erottaa parhaan muista.

Miten mahdottomasta tehtiin mahdollinen. Enfucen tie fintechin ykköseksi. Lauteilla Monika Liikamaa.

maanantai 6. huhtikuuta 2020

Enfuce on muutamassa vuodessa noussut ehkäpä Suomen johtavaksi fintech-yritykseksi. Talouselämä valitsi yrityksen juuri Suomen 10 lupaavimman startupin joukkoon. 

Mielikuvat fintech-startupin perustajista menevät uusiksi, kun Paavo Pauklin saa vieraakseen yhden Enfucen viidestä perustajasta, yrityksen kaupallisen johtajan, suorapuheisen ja värikkään Monika Liikamaan, jonka CV:stä löytyy ei niin tyypillisiä uramerkintöjä.

Episodissa käydään läpi Enfucen ja Monika Liikamaan tietä menestykseen. Minkälaisia käänteitä matkalle on sattunut? Mitkä ovat menestyksen salaisuudet? Haasteet? Tulevaisuus?

Kuuntele episodi ja tutustu yhteen Suomen lupaavimmista startupeista ja kiinnostavimmista startup-persoonista, Monika Liikamaahan.