Kaikki tarvitsevat kehittäjiä -podcast

Ohjelmistokehityksen resurssoinnista ja kasvusta Paavo Pauklinin vieraina keskustelemassa yrittäjiä, johtajia ja asiantuntijoita. Tarjolla menestystarinoita, onnistumisia ja myös epäonnistumisia.

Miten mahdottomasta tehtiin mahdollinen. Enfucen tie fintechin ykköseksi. Lauteilla Monika Liikamaa.

maanantai 6. huhtikuuta 2020

Enfuce on muutamassa vuodessa noussut ehkäpä Suomen johtavaksi fintech-yritykseksi. Talouselämä valitsi yrityksen juuri Suomen 10 lupaavimman startupin joukkoon. 

Mielikuvat fintech-startupin perustajista menevät uusiksi, kun Paavo Pauklin saa vieraakseen yhden Enfucen viidestä perustajasta, yrityksen kaupallisen johtajan, suorapuheisen ja värikkään Monika Liikamaan, jonka CV:stä löytyy ei niin tyypillisiä uramerkintöjä.

Episodissa käydään läpi Enfucen ja Monika Liikamaan tietä menestykseen. Minkälaisia käänteitä matkalle on sattunut? Mitkä ovat menestyksen salaisuudet? Haasteet? Tulevaisuus?

Kuuntele episodi ja tutustu yhteen Suomen lupaavimmista startupeista ja kiinnostavimmista startup-persoonista, Monika Liikamaahan.

Enfucen löydät: https://enfuce.com/


Monika Liikamaa

Monika Liikamaata voit seurata LinkedInissä: https://www.linkedin.com/in/monika-liikamaa-34468a/

Paavo Pauklin

Paavo Pauklinia voit seurata LinkedInissä: https://www.linkedin.com/in/paavopauklin


10 TÄRKEINTÄ KRITEERIÄ OIKEAN OHJELMISTOKEHITYKSEN ULKOISTUSKUMPPANIN VALINTAAN
 

Jos olet CTO tai softafirman johtaja, olet varmasti huomannut, että ohjelmistokehittäjiä ja muita softaprojektiin tarvittavia osaajia on yleensä todella vaikea löytää.

Olen kerännyt tähän pikaoppaaseeni 10 tärkeintä kriteeriä, joiden perusteella erotat juuri sinulle sopivat kumppanit lukemattomien tarjokkaiden joukosta.

 
 
LATAA TÄSTÄ

 

Mietitkö ohjelmistokehityksen ulkoistusta tai kumppanin valintaa?
 

Varaa kanssani ilmainen puolen tunnin konsultaatiopuhelu.