Kaikki tarvitsevat kehittäjiä -podcast

Ohjelmistokehityksen resurssoinnista ja kasvusta Paavo Pauklinin vieraina keskustelemassa yrittäjiä, johtajia ja asiantuntijoita. Tarjolla menestystarinoita, onnistumisia ja myös epäonnistumisia.

Kasvu nollasta sataan - miten Wunderdog teki sen 5 vuodessa? Lauteilla Ville Komulainen

maanantai 25. marraskuuta 2019

Ohjelmistopalvelutalo Wunderdog on kasvanut viidessä vuodessa nollasta sataan henkeen. Miten temppu tehtiin ja mitä se on vaatinut?

Podcast-episodissa Paavo Pauklinin vieraana Wunderdogin tarinaa kertomassa yksi perustajista, COO Ville Komulainen. 

Episodi alkaa Ville Komulaisen omasta 20 matkasta Commandore 64:sella koodaamisesta kohti johtajan saappaita. Minkälainen tuo henkilökohtainen kehittyminen on ollut?

Entä Wunderdogin kasvutarina? Mitä haasteita ja vaiheita kasvun tiellä on ollut? 

Koska Wunderdogin henkilökunta työskentelee pääasiassa asiakkaiden luona, miten henkilökunta kokee olevansa osa Wunderdogin tiimiä ja kulttuuria?

Mitä ohjelmistokehittäjältä tänä päivänä vaaditaan? Onko parempi hallita kaksi full-stackiä, vai frontend ja backend?

Entä mitä nopea kasvu tarkoittaa työntekijöille? Miten työskentely eroaa muutaman hengen ja sadan hengen yrityksen välillä?

Ja lopuksi tärkeä kysymys: Mitä Ville Komulainen tekisi nyt toisin, jos Wunderdog olisi nyt starttaamassa.

Kuuntele tai katso podcast-episodi, niin tiedät kuinka Wunderdog kasvoi nollasta sataan henkeen ja mitä he matkalla oppivat.

10 TÄRKEINTÄ KRITEERIÄ OIKEAN OHJELMISTOKEHITYKSEN ULKOISTUSKUMPPANIN VALINTAAN


Jos olet CTO tai softafirman johtaja, olet varmasti huomannut, että ohjelmistokehittäjiä ja muita softaprojektiin tarvittavia osaajia on yleensä todella vaikea löytää.

Olen kerännyt tähän pikaoppaaseeni 10 tärkeintä kriteeriä, joiden perusteella erotat juuri sinulle sopivat kumppanit lukemattomien tarjokkaiden joukosta.


Liidituotannon kolme keskeistä mittaria Loyalisticissa
LATAA OPAS