Kaikki tarvitsevat kehittäjiä -podcast

Ohjelmistokehityksen resurssoinnista ja kasvusta Paavo Pauklinin vieraina keskustelemassa yrittäjiä, johtajia ja asiantuntijoita. Tarjolla menestystarinoita, onnistumisia ja myös epäonnistumisia.

Minkälainen on suomalainen SaaS-markkina tänään? Lauteilla Antti Pietilä, SaaS-klubi

tiistai 19. marraskuuta 2019

Ohjelmistobusiness on nopeasti muuttunut pilvipohjaiseksi, puhutaan siis SaaS- eli pilviohjelmistoista.

Missä Suomi SaaSissa nyt mennään? Siitä Paavo Pauklinin kanssa episodissa keskustelemassa Antti Pietilä, Ohjelmisto- ja E-business ry:n SaaS-klubin perustaja ja vetäjä, sekä SaaS-yrittäjä itsekin Loyalistic Oy:ssä.

Mitä SaaS, eli Software-as-a-Service oikein tarkoittaa? Mikä on SaaSia, ja mikä ei ole SaaSia? Entä mitkä ovat SaaSin edut ostajalle ja ohjelmistotalolle?

Miten SaaS-busineksen dynamiikka eroaa perinteisestä yritysohjelmistosta? Tämän ymmärtäminen on tärkeää tietenkin SaaS-yritykselle itselleen, mutta myös pilviohjelmistoa hankkivalle yritykselle. Mistä siis voi neuvotella, ja mistä ei nimenomaan kannata neuvotella?

Kun pilviohjelmistot ovat usein edullisia, voiko SaaS-yritys menestyä pelkästään vaikkapa Suomeen keskittymällä?

Millaisia sitten ovat suomalaiset SaaS-yritykset? Entä ketkä nousevat komeettoina esille? Kuuntele tai katso podcast-episodi, niin tiedät.

Voit seurata Antti Pietilää LinkedInissä ja Twitterissä. Episodissa mainitaan myös Loyalistic markkinoinnin automaatio-ohjelmisto sekä Ohjelmisto- ja E-business ry:n SaaS-klubi, joita Antti vetää.


Mietitkö ohjelmistokehityksen ulkoistusta tai kumppanin valintaa?

Varaa kanssani ilmainen puolen tunnin konsultaatiopuhelu:

VARAA ILMAINEN KONSULTAATIOAIKA

Lisää episodeja löydät: https://podcast.netcorp.fi/

Lisää tietoa Netcorpista ja ohjelmistokehityksen ulkoistuksesta löydät: https://www.netcorp.fi/