Kaikki tarvitsevat kehittäjiä -podcast

Ohjelmistokehityksen resurssoinnista ja kasvusta Paavo Pauklinin vieraina keskustelemassa yrittäjiä, johtajia ja asiantuntijoita. Tarjolla menestystarinoita, onnistumisia ja myös epäonnistumisia.

Kehittäjä, josta ei pitänyt tulla yrittäjää. Lauteilla Ukko.fi:n perustaja Ukko Kumpulainen

torstai 24. lokakuuta 2019

Ukko.fi on yksi nopeimmin kasvavia startupeja juuri nyt. Mutta perustaja Ukko Kumpulaisesta ei pitänyt tulla yrittäjää, eikä ideasta yritystä.

Kuinka Ukko Kumpulainen on ohjelmistokehittäjänä on onnistunut kasvattamaan ideasta yhden Suomen nopeimmin kasvavan startupin? Ja miten hänen on itse täytynyt matkalla kehittyä.

Entä mikä rooli ohjelmistokehityksen ulkoistuksella on yrityksessä, jota ei pitänyt syntyä? 

Kun tavoitteena on kasvu, tarvitaan ihmisiä, eikä kyvykkäitä ihmisiä ole useinkaan helppo löytää, ja vieläpä nopeasti. Ulkoistus voi auttaa, mutta ihan niin helppoa sekään ei ole. 

Mitä kokemuksia ulkoistuksesta Bangladeshista ja Intiasta saatiin? Miten kumppani löydettiin ja miksi sitä haettiin?

Kuinka yhteistyö onnistui? Entä kommunikaatio? Tapasiko Ukko.fi:n tiimi koskaan ulkoistuskumppanin kehittäjiä? Ja oliko sillä merkitystä?

Näistä ja monista muista nopean kasvun ja sen johtamisen haasteista Netcorpin Paavo Pauklinin kanssa episodissa keskustelemassa Ukko Kumpulainen, mies Ukko.fi:n takaa. Kehittäjä, josta ei pitänyt tulla yrittäjää.

Kuuntele tai katso podcast-episodi, niin tiedät kuinka Ukko.fi menestyi ohjelmistokehityksen ulkoistuksessa.

10 TÄRKEINTÄ KRITEERIÄ OIKEAN OHJELMISTOKEHITYKSEN ULKOISTUSKUMPPANIN VALINTAAN


Jos olet CTO tai softafirman johtaja, olet varmasti huomannut, että ohjelmistokehittäjiä ja muita softaprojektiin tarvittavia osaajia on yleensä todella vaikea löytää.

Olen kerännyt tähän pikaoppaaseeni 10 tärkeintä kriteeriä, joiden perusteella erotat juuri sinulle sopivat kumppanit lukemattomien tarjokkaiden joukosta.


Liidituotannon kolme keskeistä mittaria Loyalisticissa
LATAA OPAS